duminică, 4 martie 2012

VIDEO Misterioasa lacrima a lui Putin

Vladimir Putin, proaspat ales presedinte al Rusiei in noaptea de duminica spre luni, a aparut in fata a circa 100.000 de fani in apropiere de Kremlin cu o lacrima pe obrazul drept fapt care contrasteaza cu imaginea sa de om puternic.

Un pic mai tarziu, cand Putin era in mjlocul sustinatorilor sai la sediul de campanie, toata lumea se intreba: A plans intr-adevar?

Lacrimile "au fost adevarate, dar au fost provocate de vant" si nu de emotii a spus Putin care are centura neagra la judo si este obisnuit sa apara in fata camerelor de luat vederi cu pistolul in mana sau la bustul gol, scrie AFP.

Dar nu toata lumea a acceptat aceasta explicatie, iar criticii sai nu au pierdut ocazia sa-l atace.

"Vova (prescurtarea de la Vladimir, n.r.), Moscova nu crede in lacrimi", a scris pe Twitter bloggerul Slavik Zehner, referindu-se la titlul filmului sovietic celebru din 1980.

Alexei Navalny, una dintre figurile din opozitie, care manifesta la Moscova din decembrie, a reactionat, de asemenea, cu ironie.

"Astazi, liderul nostru a avut un motiv real sa planga", a spus la postul de televiziune independent Dojd. "S-a uitat in jurul lui si a zis: Dumnezeul meu, ce am facut", a adaugat el.

Vladimir Putin a castigat alegerile prezidentiale de duminica, cu mai mult de 64% din voturi, potrivit rezultatelor preliminare. Opozitia a denuntat fraude majore.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu