joi, 22 martie 2012

Hotii s-au specializat in furturile de caini, ca sa ceara apoi recompensa stapanilor

L-am gasit noi, insa trebuie sa platiti daca vreti sa il vedeti teafar. Zeci de oameni din Cluj au primit astfel de apeluri, dupa ce prietenii lor necuvantatori au disparut de acasa.

Fara sa se piarda cu firea, o doamna i-a venit de hac unui hot care ii furase catelusa. Si-a dat intalnire cu el, dar au insotit-o si politistii, care au organizat un flagrant.

Ultima care a disparut a fost Simba, din rasa bichon maltez, in varsta de doi ani si jumatate, simpatica foc. Innebunita, proprietara a lipit afise cu poza catelusei peste tot. In scurt timp, a si primit un telefon, iar un necunoscut i-a transmis ca daca o vrea inapoi pe Simba trebuie sa plateasca.

Femeia nu a stat pe ganduri si a fost dispusa sa negocieze. Intr-o parcare s-a intalnit cu rapitorul. Individul a coborat din masina cu ostatica in brate. Hotul nu stia ca stapana ceruse ajutorul politiei.

Autoritatile incearca sa prinda acum toata banda de hoti, mai ales ca plangerile primite de la proprietarii carora le-au disparut cainii s-au inmultit. Politistii ii sfatuiesc pe toti cei care au patit-o sa depuna plangere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu