marți, 27 martie 2012

VIDEO. Clipe de cosmar, la 10.000 metri altitudine. Ce se intampla cand pilotul isi pierde mintile

stirileprotv.ro Pasagerii unui avion care zbura de la New York spre Las Vegas au trait clipe de cosmar, dupa ce capitanul a devenit irational in timpul cursei.

Totul decurgea normal, parea sa fie o cursa ca oricare alta, pana cand, la un moment dat, capitanul a iesit din cabina, ca sa mearga la toaleta.

Imediat, copilotul s-a dus spre un pasager, care purta o uniforma de pilot si l-a rugat sa vina cu el in carlinga. Acolo cei doi au blocat usa, iar cand capitanul a iesit de la baie, n-a mai putut intra.

Barbatul se purta foarte ciudat. A inceput sa loveasca violent in usa si sa le strige pasagerilor ca e momentul “sa-si spuna rugaciunea”.

Fugea dintr-o parte in alta pe coridor, facea spume la gura si batea in usa cabinei, iar echipajul de la bord a fost nevoit sa ceara ajutor pasagerilor, pentru ca barbatul sa fie imobilizat.

Avionul a aterizat de urgenta in alta localitate, pasagerii urmand sa-si continua cursa pana la Las Vegas cu un alt echipaj.

Pe aeroportul din Amarillo, capitanul a fost preluat si dus la spital, scrie Huffington Post.

Copilotul spune ca, in timpul zborului, capitanul devenise incoerent si de aceea l-a convins sa iasa la toaleta, ca sa-l poata tine departe de mansa. Spre norocul lui, unul dintre pasageri era pilot si a putut sa-l ajute sa aterizeze avionul in siguranta.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu