duminică, 25 martie 2012

Cele mai frecvente intrebari despre inchirierea de masini

In momentul in care dorim sa apelam la servicii de inchirieri masini, indiferent de orasul in care avem nevoie, in mod automat avem diverse intrebari la care cautam raspunsul inainte de a incheia un contract sau chiar inainte de a alege un model. Intrebarile se multiplica mai ales atunci cand alegem sa cautam astfel de servicii prin intermediul internetului. Acest articol insa isi va concentra atentia asupra furnizorilor de servicii inchireri masini bucuresti si inchirieri masini otopeni, dat fiind faptul ca cererile pentru aceste zone sunt cele mai des intalnite pe piata. Vom incerca sa raspundem in cele ce urmeaza posibilelor intrebari pe care o persoana aflata in cautare de astfel de servicii si le-ar putea pune, oferind astfel un minim de suport pentru cei noi in domeniu.

Cel mai probabil, prima intrebare pe care orice om si-o va pune atunci cand va dori sa intre in contact cu serviciile de inchiriere masini bucuresti sau otopeni va fi legata de automobilul pe care sa-l alegeti. Desi aceasta este o alegere care va apartine in exclusivitate, trebuie sa va ganditi foarte bine la ceea ce cautati, care sunt posibilitatile dumneavoastra materiale si, mai ales, in ce scop urmariti inchirierea autoturismului. Furnizorii de servicii de inchirieri masini otopeni sau bucuresti va pun la dispozitie o gama larga de autoturisme, apartinand diferite lor clase si, implicit la preturi diferite.

Mai departe, presupunand ca ati ales modelul pe care ati dori sa-l solicitati agentiei de inchirieri masini bucuresti, cel mai probabil ca va veti intreba care sunt limitele circulatiei dumneavoastra pe drumurile publice, daca puteti iesi din oras cu autovehiculul inchiriat sau nu etc. De cele mai multe ori, agentiile de inchirieri masini otopeni sau inchiriere masini bucuresti va va permite circulatia cu autoturismul sau autoturismele inchiriate pe toate drumurile publice de pe teritoriul Romaniei, astfel nu trebuie sa va faceti griji in privinta unor astfel de restrictii. Totusi, este bine sa va asigurati de acest lucru de la bun inceput, pentru a nu va pierde timpul cu formalitati si pentru a cauta un alt furnizor cat mai repede.

Apoi, vor veni intrebarile legate de semnarea propriu-zisa a contractului si de livrarea autoturismului.  Autoturismul va va fi livrat la destinatia stabilita de dumneavoastra in prealabil, de catre un reprezentant al furnizorului de servicii de inchiriere masini bucuresti sau inchiriere masini otopeni, iar contractul il veti putea semna la fata locului. De obicei, actele necesare incheierii unei asemenea tranzactii sunt fotocopiile cartii de identitate si ale permisului dumneavoastra auto. In ceea ce priveste sistemul de plata, de cele mai multe ori va trebui sa efectuati plata in avans, cash sau cu cardul de credit, in euro sau in lei.

Perioada in care beneficiati de autoturismul agentiei de inchirieri masini bucuresti desi este specificata in contractul pe care il semnati initial, poate fi totusi modificata daca anuntati in timp util agentia. De exemplu, daca doriti sa returnati masina inainte de termen, veti primi un voucher echivalent cu contravaloarea zilelor ramase pana la incheierea initiala a contractului, pe care il veti putea utiliza data viitoare cand veti apela la serviciile de inchierere masini Bucuresti. Si invers, in cazul in care doriti prelungirea perioadei de inchiriere a automobilului, tot ce trebuie sa faceti este sa anuntati agentia de inchirieri masini bucuresti sau Otopeni, sa precizati perioada cu care doriti sa prelungiti contractul si sa platiti contravaloarea numarului de zile dorit. 


masini de inchiriat bucuresti, inchirieri masini otopeni

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu