miercuri, 16 mai 2012

Centralele Saunier Duval - economice si rezistente

DeÅŸi teoretic iarna a venit de aproape doua saptamâni, practic ne bucuram de temperaturi de primavara. Åži asta nu poate decât sa ne îmbucure pentru ca reuÅŸim sa mai economisim niÅŸte bani în condiÅ£iile în care cheltuielile la încalzire sunt în continua creÅŸtere. Daca pâna acum nu ai reuÅŸit sa îÅ£i pui în locuinÅ£a o centrala ÅŸi astfel sa fii propriul stapân care dirijeaza temperatura din casa, Saunier Duval vine cu promoÅ£ii care o sa te faca sa te razgândeÅŸti.

            Pe piaÅ£a exista în acest moment trei mari tipuri de centrale: centrale electrice, centrale pe combustibil solid ÅŸi centrale pe gaz. Cu o experienÅ£a de peste 100 de ani în realizarea de produse pentru încalzire, aer condiÅ£ionat ÅŸi apa calda menajera, firma Saunier Duval realizeaza mai multe modele de centrale pe gaz. Firma franceza a reuÅŸit în tot acest timp sa aduca pe piaÅ£a cele mai eficiente ÅŸi economice produse care sa satisfaca nevoile clienÅ£ilor. Pe magazinul virtual Einstal.ro, se regasesc nici mai mult nici mai puÅ£in decât zece modele de centrale marca Saunier Duval, la preÅ£uri promoÅ£ionale: trei modele de centrale termice în condensaÅ£ie, patru modele de centrale cu tiraj forÅ£at ÅŸi înca trei modele cu tiraj natural, care sunt ÅŸi cele mai economice centrale produse de Saunier Duval.

            Daca vreÅ£i sa optaÅ£i pentru o centrala termica în condensaÅ£ie, la un preÅ£ redus se gaseÅŸte centrala termica Semia Condens F25, ÅŸi anume 3.600 de RON, cu TVA, care conÅ£ine ÅŸi kitul de evacuare gaze arse. Centrala poate sa încalzeasca un spaÅ£iu de maxim 160 mp ÅŸi doua puncte de apa calda, baie ÅŸi bucatarie. Principalele avantaje sunt: economie de gaze de pâna la 30 % faÅ£a de centralele vechi, protecÅ£ie la îngheÅ£ ÅŸi la supraîncalzire, uÅŸurinÅ£a în instalare ÅŸi întreÅ£inere, asigura temperatura ambientala indiferent de vreme, garanÅ£ie doi ani ÅŸi punere în funcÅ£iune gratuit.

            Din categoria centralelor termice cu tiraj forÅ£at, la un preÅ£ accesibil pe site-ul einstal.ro se regaseÅŸte centrala termica pe gaz Thema Classic F25 E. Cu un preÅ£ de doar 2.250 de RON cu TVA orice persoana care doreÅŸte o centrala de calitate, care sa asigure aprovizionarea cu încalzire ÅŸi apa calda menajera a locuinÅ£ei, o poate achiziÅ£iona. Centrala Thema Classic F 25 E poate sa furnizeze o temperatura constanta care sa asigure un bun confort sanitar, are o garanÅ£ie de doi ani, instalarea se face în mod gratuit, iar pe lânga centrala, clienÅ£ii mai primesc ÅŸi un kit de evacuare a gazelor arse.

            Tot la un preÅ£ care se învârte în jurul sumei de 2.000 de RON se încadreaza ÅŸi centrala termica cu tiraj natural Saunier Duval Thema Classic C25. Cu 2.300 de RON (cu TVA), puteÅ£i achiziÅ£iona o centrala care se poate instala simplu ÅŸi rapid în camere de mici dimensiuni. Aceasta poate sa asigure încalzire ÅŸi apa calda menajera la temperatura reglata, conÅ£ine protecÅ£ie la îngheÅ£ ÅŸi la supraîncalzire, by-pass automat ÅŸi doi electrozi de ionizare.

 

            Lista modelelor de centrale Saunier Duval disponibile pe einstal.ro:

-          Centrala termica în condensaÅ£ie Thema Condens F30 – preÅ£ 4.725 RON

-          Centrala termica în condensaÅ£ie ISOFAST CONDENS F35 – preÅ£ 5.500 RON

-          Centrala termica pe gaz cu tiraj forÅ£at THEMAFAST F30 – preÅ£ 3.050 RON

-          Centrala termica pe gaz cu tiraj forÅ£at ISOTWIN F30E2 H MOD cu boiler 42 l – preÅ£ 5.500 RON

-          Centrala termica pe gaz cu tiraj forÅ£at IsoFAST F35 H MOD - preÅ£ 4.650 RON

-          Centrala termica cu tiraj natural ThemaFAST C30 – preÅ£ 3.100 RON

-          Centrala termica cu tiraj natural IsoFAST C35 – preÅ£ 4.800 RON.

           

Adriana MîÅ£


Tags: pompa submersibila pret, pompa cu tocator, pompa hidrofor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu