joi, 9 august 2012

Alegerea calitatii defineste finetea sunetului

Suntem poate din ce in ce mai atrasi de relaxare in contextul unei vieti agitate, care atinge uneori cote pe care nu le-am fi putut imagina in anii din urma. De aceea suntem avizi de castigarea a cat mai multe momente de relaxare, chiar daca acestea se vor petrece din lipsa de timp in fata computerului sau in general acasa. Muzica pe care bunul nostru partener de lucru computerul ne-o poate furniza o veti putea asculta la adevarata ei valoare prin conectarea noului sistem audio bose companion, care isi edifica prezenta printr-un sunet performant si cu o claritate pe care fara indoiala nu ati mai auzit-o din partea unor sisteme asemanatoare.

Si daca cumva simtiti ca nu v-ati mai putea dezlipi de langa computer, pentru ca alte activitati isi cer drepturile de a fi duse la bun sfarsit, nu trebuie sa va intristati ca veti pleca de langa sunetul placut al muzicii preferate pentru ca inginerii au creat pentru dumneavoatra un sistem excelent prin care veti putea asculta muzica direct de pe Iphone-ul sau IPod-ul pe care il aveti in buzunar. V-ati fi gandit vreodata ca veti putea conecta intr-o maniera extrem de simpla aceste device-uri portabile la un sistem audio? Cu siguranta ca nu, pentru ca permanent ati avut celebra problema de a descarca de pe telefon in computer si invers, fisiere audio pentru a putea asculta muzica preferata. Cel mai util device portabil este prezent prin bose sounddock care va prelua direct si fara nicio ezitare tot ceea ce ai incarcat in telefonul tau ca si fisier audio.

Si ca si cum nu am fi fost suficient de surprinsi de portabilitatea acestor noi sisteme audio de la Bose, atunci priviti catre cel mai nou si autentic sistem portabil de sunet pe care il veti putea utiliza practic oriunde veti merge. Insasi denumirea sa ne duce cu gandul la posibilitatea conectarii mai multor surse de emisie detinatoare de protocol tip bluetooth, cum ar fi device-urile portabile, care isi vor gasi perechea acum prin acest sistem bose soundlink, care are capacitatea de a grupa si recunoaste pana la sase astfel de surse separate de sunet, catalogandu-le si recunoscandu-le independent pe fiecare dintre ele. O plimbare, o drumetie, o expeditie in aer liber va fi de acum inainte mult mai reconfortanta cand toti participantii isi vor putea conecta direct sursele de sunet catre acest portabil cu sunet remarcabil.

De regula cei mai multi dintre noi am fost obisnuiti cu echipamente audio pentru casa si stim cu totii cat de mandri eram cand aveam la dispozitie un amplificator stereo si o pereche de boxe cat mai mari, cu ajutorul carora petrecerile erau la mare cautare. Vremurile au trecut si cei impatimiti de calitatea unei surse de muzica cat mai aproape de audio profesional, nu au uitat si nu vor inceta sa-si cumpere aparatura de calitate. Puteti incerca in acest moment suficient de multe variante de boxe audio sau orice amplificator stereo din noile generatii si nu veti regreta.

Una dintre variante ar fi folosirea unui amplificator nad, la care veti putea conecta una sau mai multe perechi de boxe magnat, desigur repectand indicatiile tehnice ale ambelor produse in ceea ce priveste conectarea si compatibilitatea din punct de vedere al puterii de iesire a amplificatorului si a impedantei boxelor. La fel de util, dar nu mai putin spectaculos, ar putea fi si un receiver yamaha, care este recunoscut ca si firma prestigioasa in domeniu, dar care va ofera in plus auditia unui radio de calitate.

Oricare dintre aceste echipamente audio cu adevarat speciale ati aduce in casa sau activitatea dumneavostra, nu trebuie sa uitati ca muzica de calitate poate fi ascultata si chiar este recomandat sa fie ascultata la un nivel mic spre mediu, chiar daca puterea echipamentelor ar putea sa asigure sonorizarea unei mici sali de spectacol. Puterea echipamentelor audio performante aduce in primul rand calitate, nu neaparat volum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu