duminică, 20 mai 2012

Instalator-profesionist.ro – locul unde ai posibilitatea să-ţi promovezi serviciile

Am creat un site inedit ÅŸi interesat în care bucureÅŸtenii găsesc cei mai buni meseriaÅŸi în instalaÅ£ii ÅŸi electricitate, iar profesionaliÅŸtii care doresc să-ÅŸi promoveze serviciile o pot face direct pe site-ul instalator sanitare-profesionist.ro. Dacă vreÅ£i să câÅŸtigaÅ£i cât mai mulÅ£i clienÅ£i, atunci nu ezitaÅ£i să apelaÅ£i la serviciile pe care noi le oferim.

 

Vă puteÅ£i înscrie în ÅŸase categorii


Site-ul instalator-profesionist a fost realizat pentru ca să reunească experÅ£i din cât mai multe domenii, care pot să ofere servicii profesioniste în ceea ce priveÅŸte sistemele de încălzire cu gaz ÅŸi electrice. Prin profesionalism, încercăm să devenim cei mai buni, iar dumneavoastră să oferiÅ£i clienÅ£ilor toate serviciile de care au nevoie. Instalator-profesionist.ro cuprinde ÅŸase categorii în care puteÅ£i să vă înscrieÅ£i în orice moment, listele sunt disponibile pentru toată lumea, indiferent de experienÅ£a pe care o aveÅ£i sau alte criterii de selecÅ£ie. Astfel, cele ÅŸase categorii sunt:

-          electrician;

-          instalator apă;

-          instalator gaze;

-          instalator aer condiÅ£ionat;

-          instalator;

-          instalator centrale termice.

 

Cum vă puteÅ£i înscrie


Pentru a figura în listele de pe instalator-profesionist.ro trebuie să urmaÅ£i niÅŸte paÅŸi foarte simpli care se realizează într-un timp scurt, aÅŸa că nu trebuie să urmaÅ£i niÅŸte etape complicate pentru a apărea pe site-ul nostru, iar locuitorii din BucureÅŸti vor putea să vă găsească mult mai uÅŸor. În primul rând, trebuie să vă faceÅ£i un cont la noi pe site, care se realizează în mod gratuit. Trebuie să confirmaÅ£i înscrierea pe site-ul instalator-profesionist.ro, iar apoi urmează etapa în care aveÅ£i posibilitatea să adăugaÅ£i propriul anunÅ£. Acesta conÅ£ine câteva informaÅ£ii de bază, precum data naÅŸterii, câÅ£i ani aveÅ£i experienţă în domeniu, puteÅ£i să adăugaÅ£i ÅŸi o poză, sau mai multe cu dumneavoastră, iar dacă aveÅ£i inspiraÅ£ie, puteÅ£i să introduceÅ£i una chiar în timpul serviciului, pentru că, cu siguranţă, ÅŸi vizitatorii acestui site vor fi mult mai interesaÅ£i de dumneavoastră, pentru că, este o vorbă foarte cunoscută în industria televiziunii, „o imagine bună face cât o mie de cuvinte”.

Pasul următor este adaugarea a cel puÅ£in un număr de telefon la care puteÅ£i fi contactaÅ£i, precum ÅŸi o descriere a meseriei ÅŸi a serviciilor pe care le prestaÅ£i. AÅŸadar, spre exemplu, dacă sunteÅ£i instalator de profesie, este recomandat să adăugaÅ£i toate serviicile pe care le prestaÅ£i, pentru ca bucureÅŸtenii care intră pe profilul dumneavoastră de pe instalator-profesionist.ro să aibă de unde alege, mai ales că problemele care apar în sistemele de încălzire pe gaz ÅŸi în ceea ce priveÅŸte electricitatea sunt numeroase, iar doar un expert bun ÅŸtie să le rezolve pe toate.

 

"Un telefon poate rezolva toate problemele casei"


Sloganul site-ului nostru este „Un telefon poate rezolva toate problemele casei”, ÅŸi astfel dorim să atragem atenÅ£ia oamenilor asupra faptului că noi suntem o firmă pentru care respectul faţă de clienÅ£i, faţă de ceilalÅ£i oameni este cel mai important, iar instalatorii ÅŸi electricienii înscriÅŸi pe instalator-profesionist.ro dau dovadă, în primul rând, de respect pentru munca pe care o prestează. Dacă clienÅ£ii sunt mulÅ£umiÅ£i, atunci ÅŸi noi suntem mulÅ£umiÅ£i că ne-am făcut treaba cu brio.


Tags: instalator sanitare

miercuri, 16 mai 2012

Idei pentru reticentii utilizarii aparatului de aer conditionat

Reticenta pentru utilizarea unui aparat de aer conditionat 9000, in propria locuinta poate fi o atitudine corecta atunci cand este raportata la anumite afectiuni ale sanatatii persoanelor care intra in contact cu aerul mai rece pe care aceste sisteme de climatizare in aduc in incaperile in care sunt montate. In contradictie cu aceasta atitudine care trebuie respectata ca atare, se afla situatiile in care unele persoane considera ca un aparat de aer conditionat, este de-a dreptul periculos, gandindu-se ca vor raci in plina vara, lucru care desigur este de luat in seama atat timp cat nu se respecta nici cele mai simple norme de utilizare.

In fapt toti cei care considera periculos aparatul de aer conditionat si-au dobandit aceasta perceptie din faptul ca in anumite conditii au fost pusi in situatia de a stationa o perioada mai mica sau mai lunga de timp intr-un spatiu climatizat excesiv, de regula un spatiu comercial sau o sala de asteptare a unui birou care ofera diferite servicii catre populatie, cum ar fi un cabinet stomatologic, ori un cabinet al unui notar sau avocat. De cele mai multe ori spatiile comerciale sunt cele care ne pun in pericol sanatatea, deoarece managerii acestora din dorinta de a atrage cat mai multi clienti, abuzeaza prin folosirea sistemului de climatizare, coborand prea mult temperatura.

Odata intrati intr-un asemenea spatiu, pentru persoanele putin mai sensibile, in special persoanele in varsta, dar la fel de mult si tinerii, vom primi toata puterea de racire a unui astfel de aparat de aer conditionat, ca mai apoi dupa ce am terminat cumparaturile sa iesim in canicula strazii. Acest soc termic este cel care ne afecteaza sanatatea si de aici si reticenta celor care nu doresc sa-si intaleze in propria locuinta un aparat de aer conditionat.

Trebuie inteles ca acest sistem de climatizare, nu trebuie neaparat sa faca frig in casa. Senzatia de disconfort in locuinta in ceea ce priveste temperatura, porneste de la circa 22 de grade in jos si desigur cand temperatura depaseste 28 de grade. In aceasta marja aparatul de aer conditionat, poate fi utilizat cu precautie si pentru intervale scurte de timp, fara a exagera cu coborarea temperaturii. Daca spre exemplu avem intr-un anumit moment in camera 28 de grade, si comandam aparatului sa coboare temperatura pana la 26 de grade, va fi suficient pentru a resimti un alt aer, mult mai usor de respirat in incapare.

Nimeni nu poate sa spuna ca a avea in camera 26 de grade este o temperatura scazuta. De aceea pentru cei care inca ocolesc acest mijloc de aducere a temperaturii ambientale la o valoare potrivita, fara excese si cu certitudinea ca nu vor intampina probleme de sanatate, trebuie sa stie ca orice aparat de aer conditionat utilizat cu precautie si prin coborarea treptata a temperaturii cu cate unul sau doua grade fata de temperatura initiala, nu vor avea de suferit.

In plus pentru a evita complet orice neplaceri, in cazul in care pozitionarea unitatii interne ar putea sa fie facuta din considerente strict tehnice intr-o zona in care ati putea sa treceti regulat prin camera si sa fiti in bataia directa a aerului rece dat de unitatea interna, exista posibilitatea de a pozitiona un blat din orice material sub unitatea interna care va reflecta spre tavan aerul rece al acesteia. Desigur ca pentru acest lucru veti orienta fantele de dirijare a aerului turbinei spre acest blat.

In acest mod aparatul de aer conditionat va arunca tot aerul rece spre tavan, care amestecandu-se cu cel cald abia apoi va fi trimis prin recirculare in restul camerei, evitand astfel orice neplacere legata de sanatatea dumneavoastra.


Tags: aer conditionat 9000, aer conditionat hitachi

Centralele Saunier Duval - economice si rezistente

DeÅŸi teoretic iarna a venit de aproape doua saptamâni, practic ne bucuram de temperaturi de primavara. Åži asta nu poate decât sa ne îmbucure pentru ca reuÅŸim sa mai economisim niÅŸte bani în condiÅ£iile în care cheltuielile la încalzire sunt în continua creÅŸtere. Daca pâna acum nu ai reuÅŸit sa îÅ£i pui în locuinÅ£a o centrala ÅŸi astfel sa fii propriul stapân care dirijeaza temperatura din casa, Saunier Duval vine cu promoÅ£ii care o sa te faca sa te razgândeÅŸti.

            Pe piaÅ£a exista în acest moment trei mari tipuri de centrale: centrale electrice, centrale pe combustibil solid ÅŸi centrale pe gaz. Cu o experienÅ£a de peste 100 de ani în realizarea de produse pentru încalzire, aer condiÅ£ionat ÅŸi apa calda menajera, firma Saunier Duval realizeaza mai multe modele de centrale pe gaz. Firma franceza a reuÅŸit în tot acest timp sa aduca pe piaÅ£a cele mai eficiente ÅŸi economice produse care sa satisfaca nevoile clienÅ£ilor. Pe magazinul virtual Einstal.ro, se regasesc nici mai mult nici mai puÅ£in decât zece modele de centrale marca Saunier Duval, la preÅ£uri promoÅ£ionale: trei modele de centrale termice în condensaÅ£ie, patru modele de centrale cu tiraj forÅ£at ÅŸi înca trei modele cu tiraj natural, care sunt ÅŸi cele mai economice centrale produse de Saunier Duval.

            Daca vreÅ£i sa optaÅ£i pentru o centrala termica în condensaÅ£ie, la un preÅ£ redus se gaseÅŸte centrala termica Semia Condens F25, ÅŸi anume 3.600 de RON, cu TVA, care conÅ£ine ÅŸi kitul de evacuare gaze arse. Centrala poate sa încalzeasca un spaÅ£iu de maxim 160 mp ÅŸi doua puncte de apa calda, baie ÅŸi bucatarie. Principalele avantaje sunt: economie de gaze de pâna la 30 % faÅ£a de centralele vechi, protecÅ£ie la îngheÅ£ ÅŸi la supraîncalzire, uÅŸurinÅ£a în instalare ÅŸi întreÅ£inere, asigura temperatura ambientala indiferent de vreme, garanÅ£ie doi ani ÅŸi punere în funcÅ£iune gratuit.

            Din categoria centralelor termice cu tiraj forÅ£at, la un preÅ£ accesibil pe site-ul einstal.ro se regaseÅŸte centrala termica pe gaz Thema Classic F25 E. Cu un preÅ£ de doar 2.250 de RON cu TVA orice persoana care doreÅŸte o centrala de calitate, care sa asigure aprovizionarea cu încalzire ÅŸi apa calda menajera a locuinÅ£ei, o poate achiziÅ£iona. Centrala Thema Classic F 25 E poate sa furnizeze o temperatura constanta care sa asigure un bun confort sanitar, are o garanÅ£ie de doi ani, instalarea se face în mod gratuit, iar pe lânga centrala, clienÅ£ii mai primesc ÅŸi un kit de evacuare a gazelor arse.

            Tot la un preÅ£ care se învârte în jurul sumei de 2.000 de RON se încadreaza ÅŸi centrala termica cu tiraj natural Saunier Duval Thema Classic C25. Cu 2.300 de RON (cu TVA), puteÅ£i achiziÅ£iona o centrala care se poate instala simplu ÅŸi rapid în camere de mici dimensiuni. Aceasta poate sa asigure încalzire ÅŸi apa calda menajera la temperatura reglata, conÅ£ine protecÅ£ie la îngheÅ£ ÅŸi la supraîncalzire, by-pass automat ÅŸi doi electrozi de ionizare.

 

            Lista modelelor de centrale Saunier Duval disponibile pe einstal.ro:

-          Centrala termica în condensaÅ£ie Thema Condens F30 – preÅ£ 4.725 RON

-          Centrala termica în condensaÅ£ie ISOFAST CONDENS F35 – preÅ£ 5.500 RON

-          Centrala termica pe gaz cu tiraj forÅ£at THEMAFAST F30 – preÅ£ 3.050 RON

-          Centrala termica pe gaz cu tiraj forÅ£at ISOTWIN F30E2 H MOD cu boiler 42 l – preÅ£ 5.500 RON

-          Centrala termica pe gaz cu tiraj forÅ£at IsoFAST F35 H MOD - preÅ£ 4.650 RON

-          Centrala termica cu tiraj natural ThemaFAST C30 – preÅ£ 3.100 RON

-          Centrala termica cu tiraj natural IsoFAST C35 – preÅ£ 4.800 RON.

           

Adriana MîÅ£


Tags: pompa submersibila pret, pompa cu tocator, pompa hidrofor

joi, 3 mai 2012

Aerul conditionat si sanatatea

In linii mari, aerul conditionat e o inventie foarte utila, care imbunatateste viata tuturor celor care o folosesc. Dispozitivele de control a temperaturii si a aerului ambient sunt o adevarata binecuvantare, mai ales pentru cei care lucreaza in zone ori prea calde ori prea reci; asadar, a sta multe ore intr-un mediu inconfortabil din punct de vedere termic poate sa afecteze calitatea muncii depuse, confortul individual si desigur sanatatea celui afectat. De aceea, sisteme de aer conditionat sunt de obicei considerate ca avand un efect pozitiv asupra sanatatii, iar adevarul cam acesta e, in linii mari. Sunt mai multi factori si situatii care trebuiesc luate in considerare cand ne gandim la aceste efecte, desigur, tinand cont ca sanatatea individuala e un proces global, in care trebuie sa tinem cont de mai multi factori si mai ales de modul in care ei interactioneaza.

 

In primul rand, dupa cum se stie de altfel, multi oameni sufera de alergii respiratorii. Asta inseamna ca anumite substante care sunt inhalate in timpul respiratiei si un anumit nivel (prea ridicat adica) de praf sau umezeala poate sa afecteze sanatatea indizilor. De multe ori, praful si umiditatea sunt dictate de cat de bine (sau nu) e aerisita incaperea in care persoana se afla. O camera prost aerisita, in care e pompat (sau in care intra) mult aer nesanatos, plin de praf, ii va afecta pe cei cu alergii, dar ii va expune si pe ceilalti, desigur. Cele mai multe sisteme de aer conditionat hitachi vin cu filtre si purificatoare de aer, care curata aerul ambient de toate impuritatile care pot veni din exterior, asa ca aerul respirat de persoanele din interior e de o calitate foarte, foarte buna. Aceste filtre pot acumula cam orice tip de alergen si sunt indeajuns de fine pentru a absorbi si cele mai mici particule. De asemenea, multe astfel de sisteme dispun si de sisteme de purificare a aerului deja prezent in camera, prin eliberarea unor substante de purificare si inmiresmare, asemanatoare cu cele folosite pentru odorizarea camerelor ori a masinilor. Sigur, exista riscul ca o persoana sau alta sa fie alergica la acele substante eliberate de aparatul de aer conditionat, de aceea e recomandat sa va informati in legatura cu substantele aflate in compozitia acestor aparate, si la nevoie e recomandat sa limitati, sa schimbati sau sa dezactivati aceasta functie. Totusi, cei mai multi oameni nu sufera din pricina acestei functii, iar efectele vor fi fara indoiala de calitate.

 

Uneori, aparatele de aer conditionat pot usca excesiv aerul, ceea ce poate fi neplacut pentru cei care beneficiaza de acest sistem. Totusi, cele mai bune si mai performante sisteme nu produc niciun fel de problema mediului ambient, iar aerul pe care-l respira oamenii e de buna calitate; de multe ori, e vorba si de faptul ca masinaria nu e corect asamblata si fixata, iar setarile masinii, combinate cu conditiile arhitecturale ale stabilimentului, pot duce la impresia ca aparatul nu functioneaza corect. De fapt, cu putina atentie si pricepere, aparatul poate fi corectat astfel incat sa functioneze corect, si toata lumea se poate bucura de conditii optime de viata.

 

 


Tags: aer conditionat hitachi, aer conditionat hokkaido